Zbunila me ova izmaglica, otkud si to slikao?
Slike okolnih planina
Re: Slike okolnih planina
Bravo ja
Sa Zvjerinjaka, loša je slika zbog jakog zooma ali je na oko odbljesak bio fantastičan.branko je napisao/la:Bravo ja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E trebao bi otić na pjeskaru u Broćanac, danas nisam imao vremena stat al čini mi se da sam odande jednom gledao Sljeme, ako bude lijep dan otiđi pa vidi (i uslikaj naravno)
Ne znam, mislim da bi se to teško vidjelo.
Ovo je pogled sa Broćanca (najviša točka, kod vodospreme) prema Kleku preko Slušnice.

Ovo je pogled sa Broćanca (najviša točka, kod vodospreme) prema Kleku preko Slušnice.

Znači ovo lijevo je Hum ako se ne varam a neznaš možda ono nisko brdo ravno prije Kleka jel to možda Kurjevac?
E znači nisi nikad stajao kod peskare na Broćancu da vidiš što se ono vidi tamo preko Slunja?
E znači nisi nikad stajao kod peskare na Broćancu da vidiš što se ono vidi tamo preko Slunja?
Nije sigurno Kurjevac, gledao sam topografsku kartu, Kurjevac je dosta desno, neki vrh Drenovica (574 m).
Nisam baš na relaciji prema Broćancu tako da nisam nikad niti zagledao prema Zagrebu.
Nisam baš na relaciji prema Broćancu tako da nisam nikad niti zagledao prema Zagrebu.
OK. ajd iskoristi lijep dan i otiđi to vidjet, meni nezgodno stat autom kad prolazim a mislim da bi se moralo vidjet Sljeme ili ono brdo iznad Jaske što ima neka ruševina gore
A teško je uhvatiti lijep (čist) dan, a vikendom kad mogu nema baš lijepih dana, a ono iznad Jaske (iako je to daleko od Jaske, puno bliže Samoboru) je vjerovatno stari grad Okić.branko je napisao/la:OK. ajd iskoristi lijep dan i otiđi to vidjet, meni nezgodno stat autom kad prolazim a mislim da bi se moralo vidjet Sljeme ili ono brdo iznad Jaske što ima neka ruševina gore
Ma nemoj ga slikati , pajdo!Jurica je napisao/la:Nije sigurno Kurjevac, gledao sam topografsku kartu, Kurjevac je dosta desno, neki vrh Drenovica (574 m).
Mrzim tu planinu!
Tam je dosta naših ljudi izginulo za domovinskog rata!
ne treba Kurjevac mrzit,to je i nas ponos ,tu smo pokazali nasu hrabrost i borbenost,e da jos Jurica stavi slike od 5, 8 mjeseca kad se svi sjete toga Kurjevca,palivatra je napisao/la:Ma nemoj ga slikati , pajdo!Jurica je napisao/la:Nije sigurno Kurjevac, gledao sam topografsku kartu, Kurjevac je dosta desno, neki vrh Drenovica (574 m).
Mrzim tu planinu!
Tam je dosta naših ljudi izginulo za domovinskog rata!
pa ajde onda ti palivatro uzmi pa ga zaravnaj da ga nema, eto nema druge
Ma netreba,,Brankec!branko je napisao/la:pa ajde onda ti palivatro uzmi pa ga zaravnaj da ga nema, eto nema druge
Samo mi je žao naših ljudi!
I to je sve!
Evo slika od prošle godine kad smo išli uređivati gore spomenik na brdu i dolje u podnožju brda.TITO je napisao/la:e da jos Jurica stavi slike od 5, 8 mjeseca kad se svi sjete toga Kurjevca,

E hvala Jurice,e jos jedna zamolba,cd slike Rakovica1991 1995,dali mores stavit sliku od tog cd,ja sam htijo kupit ali su mi rekli da je sve prodato neki 150 cd,hvala unaprijed 
Jel misliš na ovaj DVD ?TITO je napisao/la:E hvala Jurice,e jos jedna zamolba,cd slike Rakovica1991 1995,dali mores stavit sliku od tog cd,ja sam htijo kupit ali su mi rekli da je sve prodato neki 150 cd,hvala unaprijed
_
Probaj pitati ovdje, oni su to radili
http://www.butina.hr/index6.htm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.