Daje se na znanje da je urselinka pobjednica još jednog kruga i da zada novu riječ
Kaladont
Re: Kaladont
E siniša je u pravu, nema ništa sa AH nego mi palo na um taj AHTUNG, a može biti iz jednog ili drugog, a i onaj u "Đekni" što je Radisav išao kod njega učit Njemački, isto viče AHTUNG AHTUNG
Daje se na znanje da je urselinka pobjednica još jednog kruga i da zada novu riječ
Decki hvala.....
marVA
marVA
tamAN
Nije pobjednikbranko je napisao/la:E siniša je u pravu, nema ništa sa AH nego mi palo na um taj AHTUNG, a može biti iz jednog ili drugog, a i onaj u "Đekni" što je Radisav išao kod njega učit Njemački, isto viče AHTUNG AHTUNG![]()
AH
Ahilova (tetiva)
ma to se nemože računat, to ti je isto ko i OČNI odjel ili RUČNA bomba... znači nemože AHILOVA
antiKA
antiKA
orginAL
ipak mislim da je Siniša bio u pravu sa onom AHILOVOM tetivom, malo sam pogledao pa vidim da piše ovdje svakakvih riječi kao moj, tvoj, njegov... pa onda može i ahilova (peta)
armatuRA
armatuRA
radoST
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.