Kaladont
Re: Kaladont
osinjAK
jaroST(
bijes, ljutina ,
ostalo mi u sjecanju kada su pricali o nekom
tko se cesto tukao i svadao u "BIRTIJI" "ta jarost"
)
tko se cesto tukao i svadao u "BIRTIJI" "ta jarost"
strOG(npr. branco je strog
)
ma to je naš Đuro strog, jesi vidila kad Đuka uzme rezat ovuda, samo briše, obrisao čak i palivatru (i mene) iako mu je palivatra ... 
ograDA
ograDA
dakLE ( tako je to
,
)
lemEŠ
btw.fakat pišete svašta..prije par str.bilo je "anjino",pa sad "isus"...brljav,brljav

btw.fakat pišete svašta..prije par str.bilo je "anjino",pa sad "isus"...brljav,brljav
ma ko je to pisao, ja nisam sigurno, to je čini mi se urselinka ili Siniša, njima se obrati, a i Đuro bi trebao više puta zavirit amo, neznam kog vraga radi po cjele dane, ipak je on šef
ešalON - onaj ko je bio u vojsci zna što je to
ešalON - onaj ko je bio u vojsci zna što je to
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

onDA
Naravno da ovdje pišemo svašta. Pravila igre diktiraju što će se pisati. Nekad nema veliki izbor riječi, a nekad na pamet padne Anja i "njeno", a nekad Isukrst.
Veći je problem što nitko ne otvara nove teme i što se ništa ne komentira na već otvorenima. Samo je aktivna ova već pomalo izlizana igra. Žalosno.
Naravno da ovdje pišemo svašta. Pravila igre diktiraju što će se pisati. Nekad nema veliki izbor riječi, a nekad na pamet padne Anja i "njeno", a nekad Isukrst.
Veći je problem što nitko ne otvara nove teme i što se ništa ne komentira na već otvorenima. Samo je aktivna ova već pomalo izlizana igra. Žalosno.
zderAT( nemoj me zd....)
branco pece Rakiju.......branko je napisao/la:asimilaciJA
ne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.