Kaladont
Re: Kaladont
jeKA ( u sumi..) oje sad siguro Kaladont --ne ne

- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

ako bre mož da se koristi srpski sir kačkavalj, onda bre mož da se koristi i
aljasKA
aljasKA
ma šalim se sa urselinkom
kaprIC
kaprIC
branko je napisao/la:kačkavALj
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Hajde daj novu riječ. Pobijedio si. Nema ništa što počinje sa "ic".
ima ICANJE, ICATI al neznam što znači
špricam vani voćke pa nisam ni vidio da je stalo zbog mene
UŠ - mislim na ove lisne uši
špricam vani voćke pa nisam ni vidio da je stalo zbog mene
UŠ - mislim na ove lisne uši
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Hajde nemoj sad izmišljati riječi. Daj neku koja postoji i koja je suvisla i poznata.
Ne može uš jer mora biti barem tri slova, valjda si to već zapamtio.
bome je UŠ vrlo poznata, meni je smotala sav list na mladoj trešnji a sumnjam di ih neko nije imao u kosi ako ne i na drugim mjestima
no dobro
ušUR - to valjda znate što je - ujam
ušUR - to valjda znate što je - ujam
urbanizAM
a što je sa onim riječima iz Hrvatskog koje imaju 2 slova a takvih ima dosta, il ćemo im izmišljat dodatak 
Poslije 2. svj. rata bila neka Đuras Bojana (Bojca Đurasova) iz Sadilovca pa jednom na sastanku počela pričat kako je ona išla preko polja nekud i vidjela da je neko (djeca?) nožem ili sjekiricom izrezala u tratini slovo U, onako skinuli sloj humusa i ostalo slovo U i sad počme ona držat sastanak što to U znači, pa znate li koliko je to U nanilo zla, pa ko su bili ti sa U pa U pa u, a jedan čovjek iz onog naroda (Petrica Krizmanić) ko ga zna, ustane i kaže: Pa dobrio drugarce ako je taj u taki kako vi kažete i toliko zlo, ajte vi taj U izbacite iz abecede, izbacite ga iz slova pa da više se ne broji u slova, e pa onda recite JUGOSLAVIJA ako možete

branko je napisao/la:Poslije 2. svj. rata bila neka Đuras Bojana (Bojca Đurasova) iz Sadilovca pa jednom na sastanku počela pričat kako je ona išla preko polja nekud i vidjela da je neko (djeca?) nožem ili sjekiricom izrezala u tratini slovo U, onako skinuli sloj humusa i ostalo slovo U i sad počme ona držat sastanak što to U znači, pa znate li koliko je to U nanilo zla, pa ko su bili ti sa U pa U pa u, a jedan čovjek iz onog naroda (Petrica Krizmanić) ko ga zna, ustane i kaže: Pa dobrio drugarce ako je taj u taki kako vi kažete i toliko zlo, ajte vi taj U izbacite iz abecede, izbacite ga iz slova pa da više se ne broji u slova, e pa onda recite JUGOSLAVIJA ako možete![]()
amblEN
e kuma, nije AMBLEN nego AMBLEM
, sorry nisam se htio narugat nego sam se slatko nasmijao
, ajd ispravi to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.