Kaladont
Re: Kaladont
orgAN( ha ha... ruka, noga...)
branko je napisao/la:anđEO
hrvatska rijec koja pocinje sa oe...
ima al ne sa OE, nego sa EO, promisli malo, da ti pomognem: geološko razdoblje u povjesti
branko je napisao/la:anđEO
eolucija( po Darwinu ali
ne mila, ako se nemožeš sjetit proglašavam sebe pobjednikom
idemo dalje
srditoST
srditoST
stopaLO
lonAC
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

onomatopeJA
(imam prijedlog. hajdemo probati slagati riječi koje omogućuju nastavljanje igre. nije mi nikakav gušt pobjeđivati i to sa stalno istim riječima. ima također određeni broj riječi koje se stalno vrte. pokušajte uključivati i nove riječi jer je puno zanimljivije tada. hvala)
(imam prijedlog. hajdemo probati slagati riječi koje omogućuju nastavljanje igre. nije mi nikakav gušt pobjeđivati i to sa stalno istim riječima. ima također određeni broj riječi koje se stalno vrte. pokušajte uključivati i nove riječi jer je puno zanimljivije tada. hvala)
kako misliš "slagat nove riječi"?
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

pa tako da svaka završava s dva slova na koja je moguće nastaviti s drugom riječi, tako da dobijemo dugi neprekinuti niz. ove "pobjede" su mi bezveze jer se završavaju uvijek istim riječima.
jasmINStari G(r)ad je napisao/la:onomatopeJA
PS. Predlog nije los,( pitajte Juricu )
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.