hehe pa ti si ipak Dreznican nezove se valjda uzalud Dreznicko Selisteseliste je napisao/la:Vi Drežničani bi stvarno trebali organizirati naoružane seoske straže, pokret otpora (samo nemojte u šumu pobjeći) ili tako nešto. Rakovčani vas non stop napadaju, otimaju vam teritorij, zanemaruju, potkradaju i obmanjuju![]()
Morate uvijek biti u stanju pripravnosti, vanjski neprijatelj nikad ne spava. Pazite se samo unutarnjih izdajnika.
Da sam ja Drežničan nebih u Rakovicu bez pištolja zalazio, vrag bi ih znao
Što ima novog u Drežnik Gradu
Re: Što ima novog u Drežnik Gradu
Ma da, mi smo se separirali, još tamo negdje pred kraj feudalizma.TITO je napisao/la:hehe pa ti si ipak Dreznican nezove se valjda uzalud Dreznicko Seliste
"Aiii Marca,utopi se Ivca!"TITO je napisao/la:Jurica je napisao/la:Ovo kod Rakića izgleda kao 38. paralela u Koreji, preko toga ni mic, morat ćemo udarit neku službenu oznakubranko je napisao/la:čak morao i Biskup intervenirat pa odsiče Peri sve do Rakića tako da je osta i bez Kampa koji je prije držaohehe i to je previse pocetak Turske drage ,ma kod kuce Pere Zanica to je prava granica
Ajd pogodi ko je to reka?
Pravim Selišćanima je čast što pripadaju Drežniku, a novija povjest župe Drežnik počinje u Selištu potkraj 18.st. mislim oko 1780. a tek poslije (10-ak god.?) premještena je u Drežnik. U Selištu još uvjek postoji staro groblje (van upotrebe) a jedan od najpoznatijih Selišćana carski General Nikola Murković Vuković sa Pukovnikom Josom Kosanovićem izgradio je 1908.g vodovod od Plitvice do Drežnika, dakle Selišćani su usko vezani uz Drežnik i tako treba i ostat
U Vagancu je jučer nakon duge i teške bolesti umrla Kate Cindrić, mama Joje Cindrića, pokop će biti sutra u 14h na Vagancu.
Branko,,jesi li ti gledao film"Čovjek koji je volio sprovode"branko je napisao/la:U Vagancu je jučer nakon duge i teške bolesti umrla Kate Cindrić, mama Joje Cindrića, pokop će biti sutra u 14h na Vagancu.
naravno da jesam, al onaj je drugčiji od mene, ja u groblju radim a on je tražio priliku za čini mi se lovu ili ženidbu tako nešto...
"Maratonci trče počasni krug" je najbolji koji govori o "pogrebnicima"
I Branko, selišćani su uz Drežnik povezani imenom, župom i poštom, a da smo nešto posebno afektivno povezani ne bih rekao. Više administrativno, recimo kao vi s Rakovicom

I Branko, selišćani su uz Drežnik povezani imenom, župom i poštom, a da smo nešto posebno afektivno povezani ne bih rekao. Više administrativno, recimo kao vi s Rakovicom
Ako baš hoćeš, Rakovčani su s nama u braku iz interesa, kao ona žena što neda mužu razvod pa žive jedno pored drugoga u istoj kući, muž zarađuje dobro i plaća sve režije a ona tobože glumi da je sve u redu a okolo se sexa sa drugima i ogovara muža, kupuje sebi nove haljine, voza se okolo, licka se i pazi na svoju rodbinu da i njima bude dobro a na muža i ne gleda što je na njemu košulja zgužvana a hlače u zakrpama, tu i tamo ona napravi nešto da muž kaže "pa dobra mi je žena, eto pazi da nam obadvoma bude dobro, evo oprala je svoje prozore al i moje je, doduše ona jede bolju hranu, al nisam ni ja gladan, sebi je kupila plazmu od metra a ja imam crnobjeli portabl, ma nema veze, iste vjesti čujem i ja na svojoj kao i ona, hm al kakav je to brak.
Sveta majka crkva ima instituciju Crkveni ženidbeni sud, taj sud može proglasit neki brak ništavnim iz raznih razloga...a što ako se desi da plaća od muža nemože više bit dovoljna da podmiri sve troškove od žene pa Veliki Svećenik (Svećenica) donese presudu da se poništava brak a muž i žena se daju na skrb susjedu, kao malo boljem gazdi, il bi žena dok još ima svoj brak trebala mućnut glavom pa reć "ma najbolji je meni moj muž, ipak ja njega znam od malih nogu i prošli smo zajedno sito i rešeto, i što je tuklo po meni tuklo je i po njemu, bolje ću ja pazit na njega pa će i Veliki Svećenik pogledat na nas i reć, pa ajde nek ovaj brak opstane, a muž i žena nek prave zajedno svoju kuću i okućnicu a nek se drugi u njih ugledaju"
Sveta majka crkva ima instituciju Crkveni ženidbeni sud, taj sud može proglasit neki brak ništavnim iz raznih razloga...a što ako se desi da plaća od muža nemože više bit dovoljna da podmiri sve troškove od žene pa Veliki Svećenik (Svećenica) donese presudu da se poništava brak a muž i žena se daju na skrb susjedu, kao malo boljem gazdi, il bi žena dok još ima svoj brak trebala mućnut glavom pa reć "ma najbolji je meni moj muž, ipak ja njega znam od malih nogu i prošli smo zajedno sito i rešeto, i što je tuklo po meni tuklo je i po njemu, bolje ću ja pazit na njega pa će i Veliki Svećenik pogledat na nas i reć, pa ajde nek ovaj brak opstane, a muž i žena nek prave zajedno svoju kuću i okućnicu a nek se drugi u njih ugledaju"
Fali ti poneka točka u rečenici 
Sad znam što znači "litanije" u punom smislu te riječi.
Jurica je napisao/la:Fali ti poneka točka u rečenici
Ja sam se skroz izgubila u ovim postovima.I,što je novog u Drežniku?
Ma neki pričaju o razvodu, pa se pitaju može li se desit da Vrhovni Sud ukine brak i što bi se onda desilo, a znaš da sam ja vjernik i da se protivim razvodu 
Da,da...razvod nikako!Ako crkva kaže...

Prispodoba ryanko prispodoba, čitaj drukčije 
Ma Isus kaže nešto zanimljivo"Ako netko ostavi ženu OSIM ZBOG PRELJUBE,,branko je napisao/la:Ma neki pričaju o razvodu, pa se pitaju može li se desit da Vrhovni Sud ukine brak i što bi se onda desilo, a znaš da sam ja vjernik i da se protivim razvodu
čini grijeh!
Da me moja žena prevari sa tobom,Juricom ili Lipovačom,,,ma ostavim ja nju,,odma,,ma što crkva divanila!
Neće meni nju tabanat,,gori od mene!
Ha Ha!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.