Život u izbjeglištvu!Prognani!

Teme isključivo vezane uz rakovački kraj
TITO
Hvatač zaleta
Hvatač zaleta

Post Postao/la TITO » 03 ožu 2008, 18:11

lipovcan je napisao/la:
TITO je napisao/la:
drago je napisao/la: Strašnija je bila stvarnost!
Na filmu je toga malo!
Pozdrav svima ma i nije bilo tako strasno kao danas a sto bi ti thtjeo nije ti bilo mozda dobro u vrijeme komunizma
STFU

PS
Pogledaj film!
Bog Lipovcanu i nemoj da se ljutis to ja samo provocira da bi se vise javljalo:a film sam vise puta gledao a i dozivijo uzivo cijelo vrijeme rata i u Lipovaci sam skoro izgubijo moju ludu glavu KAD JE POGINO KRIZMANIC IZ SMOLJANCA jebi ga takav je zivot nas umjetnika

Lipovcanka
Vidi maloga
Vidi maloga

Post Postao/la Lipovcanka » 04 ožu 2008, 08:48

Gospodine Drago, znam ja jako dobro kakva je bila stvarnost!!!! Kad smo bjezali od kuce preko polja a granate nam padale iza leda dok su ih bacali s Lipovace, pa skrivanje po sumama itd.A najgore kad su nam javili da mi nema tate , bratica i jos nekih susjeda te da su vjerovatno mrtvi. Pa zivi tako dva mjeseca i iscekuj svaki dan da ti netko javi da je ziv. Hvala dragom Bogu i docekali smo taj dan, tata je ziv!!!

lipovcan
Pisac meraklija
Pisac meraklija
Kontakt:

Post Postao/la lipovcan » 04 ožu 2008, 10:30

TITO je napisao/la:
lipovcan je napisao/la:
TITO je napisao/la:Pozdrav svima ma i nije bilo tako strasno kao danas a sto bi ti thtjeo nije ti bilo mozda dobro u vrijeme komunizma
STFU

PS
Pogledaj film!
Bog Lipovcanu i nemoj da se ljutis to ja samo provocira da bi se vise javljalo:a film sam vise puta gledao a i dozivijo uzivo cijelo vrijeme rata i u Lipovaci sam skoro izgubijo moju ludu glavu KAD JE POGINO KRIZMANIC IZ SMOLJANCA jebi ga takav je zivot nas umjetnika
Ma nije da se ljutim ali nekima to nije za salu! Inace slobodno provociraj samo na neku drugu temu. Mozda bi tko zivnuo na ovom forumu. Pozdrav!!!
Kad umrem idem u pakao!!!
U Lipovaci sam vec bio!!!

drago
Hvatač zaleta
Hvatač zaleta

Post Postao/la drago » 04 ožu 2008, 19:57

Pozdrav svim Ličanima i Ličankama uz pjesme

http://krznaric.net/photoalbum/thumbnails.php?album=9

Pivaj Liko,,,moja diko!
Vodimo ljubav a ne rat!

drago
Hvatač zaleta
Hvatač zaleta

Post Postao/la drago » 18 ožu 2008, 16:20

Pa sad ti tek tako,,,zaboravi-kako nam kažu!
A što smo im učinili,zašto su nas naganjali?

Ja nisam živio gore ali mi je srce i um bio sa vama!
Evo,,,mala usporedba,,,neki dan gledam slike svoje dice i žene(i svoje - naravno)...i prtestaju u idućih 5 godina...nema ih.Nema uspomena!

Odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.