rakovacki forum

Teme isključivo vezane uz rakovački kraj
Odgovori
palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Re: rakovacki forum

Post Postao/la palivatra » 24 sij 2011, 08:57

branko je napisao/la:E Jure, kakvi se ovo neki quietlelimusa ubacuje ovdje :?: ja ga ništa ne razumijem :shock: , tako se tamo neki dan isto bio ubacio nešto, ja nemam pojma što hoće :roll: , bar da je prevedena stranica :?
Ma pusti,,to su neki drogeraši!
Ima ih preko nekoliko!
Jedan je rodom iz Korita,drigi iz Oštarski Stanova...treći iz Rakovačkog Selišta ,četvrti iz Drežničkog a peti iz Ćuić Krčevine!
Bagra!

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 24 sij 2011, 17:47

E Palivatro aj da se maknemo sa one stranice, Drežnik u starim novinama i časopisima, pa otvori ako hoćeš novu stranicu o temi Lipovača, Čatrnja i Smoljanac i alkohol :--k

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 25 sij 2011, 15:29

branko je napisao/la:E Palivatro aj da se maknemo sa one stranice, Drežnik u starim novinama i časopisima, pa otvori ako hoćeš novu stranicu o temi Lipovača, Čatrnja i Smoljanac i alkohol :--k
Ma je*** alkohol!
Nego,,jesi li našao pećinu?
Što kaže Iva Hodak?

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 25 sij 2011, 20:08

Dobro za alkohol a što sa Smoljancom i Lipovačom :?:
A kako ću tražit pećinu kad je snijeg do koljena :roll:

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 26 sij 2011, 09:31

branko je napisao/la:Dobro za alkohol a što sa Smoljancom i Lipovačom :?:
A kako ću tražit pećinu kad je snijeg do koljena :roll:
Ah ,,da!Snježina!
Nego ima li u Smoljancu i Lipovači trgovina?
Ili se snabdjevaju u Drežniku?
Radi li Drežnička škola?
Smoljanačka vjerovatno ne!

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 26 sij 2011, 12:20

Varaš se debelo, u Drežniku radi škola al ima svega par đaka u sva 4 razreda :? , napravljena je velika glupost pa su dali na volju ko hoće djecu u slat u Drežnik u školu a ko hoće u Rakovicu, tako da sad neka djeca iz Drežnika prolaze kraj Drežničke škole i idu u Rakovicu :cry: , glupost da nemože bit veća, to može samo kod nas tako.
U Smoljancu je napravljena nova velika škola sa 4 razreda, super uređena sve asvaltirano i imali su poslije rata čini mi se ako se ne varam 80 školske djece, neznam kakvo je sad stanje al sigurno bolje nego u Drežniku :--har .
Imaju dućan naravno, otkad je umro Guga drži ga netko drugi (čini mi se neko Džebranov al nisam siguran), i novu crkvu imaju i misa je svake nedjelje kod njih, ne pripadaju više župi Drežnik
U Lipovači je Dane Šebalj držao dućan poslije rata al već dugo nemaju pa idu u Drežnik ili Rakovac al rekao sam ti da skoro svi imaju aute (jedino Ive Krznarić nema) pa dućan nije nikakav problem

Geronimo
Hvatač zaleta
Hvatač zaleta

Post Postao/la Geronimo » 26 sij 2011, 12:57

E stvarno je puno interesantnije kad komunikacija malo oživi. Bravo za Juricu, Branka i palivatru. Valjda ćemo se malo-pomalo i mi ostali uključiti u diskusije, samo kad budemo imali što pametno za reći ili komentirati. Pozdrav i samo naprijed!

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 26 sij 2011, 13:56

ma samo ti daj, koda je i ovdje sve pametno, doduše ima nešto ozbiljnijih tema koje su čak i poučne (npr. Drežnik 1964.) a ovo drugo tako tako, volio bi kad bi palivatra nam češće pisao o temi vjere, na stranici Drago i vjera mogao bi nam svaki dan nešto napisat poučno ili duhovno za razmatranje, ipak je on svršeni teolog ako se ne varam, umjesto što palenta okolo od stranice do stranice, bolje bi mu pristajalo ime PALENTALO :lol:

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 26 sij 2011, 16:57

branko je napisao/la:ma samo ti daj, koda je i ovdje sve pametno, doduše ima nešto ozbiljnijih tema koje su čak i poučne (npr. Drežnik 1964.) a ovo drugo tako tako, volio bi kad bi palivatra nam češće pisao o temi vjere, na stranici Drago i vjera mogao bi nam svaki dan nešto napisat poučno ili duhovno za razmatranje, ipak je on svršeni teolog ako se ne varam, umjesto što palenta okolo od stranice do stranice, bolje bi mu pristajalo ime PALENTALO :lol:
Ma nemam volje rođo,,,kad nema odaziva!
Ko da pričaš u bunar!
Nisam završeni teolog,samo 2 g. studirao,,,alo puno čitao o tome i imam neko životno iskustvo!

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 26 sij 2011, 17:00

branko je napisao/la:Varaš se debelo, u Drežniku radi škola al ima svega par đaka u sva 4 razreda :? , napravljena je velika glupost pa su dali na volju ko hoće djecu u slat u Drežnik u školu a ko hoće u Rakovicu, tako da sad neka djeca iz Drežnika prolaze kraj Drežničke škole i idu u Rakovicu :cry: , glupost da nemože bit veća, to može samo kod nas tako.
U Smoljancu je napravljena nova velika škola sa 4 razreda, super uređena sve asvaltirano i imali su poslije rata čini mi se ako se ne varam 80 školske djece, neznam kakvo je sad stanje al sigurno bolje nego u Drežniku :--har .
Imaju dućan naravno, otkad je umro Guga drži ga netko drugi (čini mi se neko Džebranov al nisam siguran), i novu crkvu imaju i misa je svake nedjelje kod njih, ne pripadaju više župi Drežnik
U Lipovači je Dane Šebalj držao dućan poslije rata al već dugo nemaju pa idu u Drežnik ili Rakovac al rekao sam ti da skoro svi imaju aute (jedino Ive Krznarić nema) pa dućan nije nikakav problem
To su dobre vijesti!
Osim ove o Drežničkoj školi!
Znam za crkvu u Smoljancu,,vidio sam na internetu!

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 26 sij 2011, 17:06

Geronimo je napisao/la:E stvarno je puno interesantnije kad komunikacija malo oživi. Bravo za Juricu, Branka i palivatru. Valjda ćemo se malo-pomalo i mi ostali uključiti u diskusije, samo kad budemo imali što pametno za reći ili komentirati. Pozdrav i samo naprijed!
Stari moj,,,da vidiš lipote,,,
Bio sam za Novu Gaoinu na Plitvicama,,,stisla zima,,jezera poluzaleđena,slapovi također,,sige ledene vise,,,a za 5!

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 13 srp 2011, 11:22

Hallo rakovcani :lol: :lol: gdje ste :lol:

Imali sta noveg :?: Svi ste se umirili kao da se neceg plasite :?:
ryan se sakrila, rakovcan u politici :?: izgubio glavu :wink: geronimo :?:

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 13 srp 2011, 11:26

Geronimo je napisao/la:E stvarno je puno interesantnije kad komunikacija malo oživi. Bravo za Juricu, Branka . Valjda ćemo se malo-pomalo i mi ostali uključiti u diskusije, samo kad budemo imali što pametno za reći ili komentirati. Pozdrav i samo naprijed!

nemoj cekati cesto puta i male rijeci su velike a pametno je "sve " sta se
neizgubi u svadi osobnom vrijedanju.
Ili :?: :?: :?:

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 01 kol 2011, 18:27

:? koji je svetac danas da nigdje nikog na forumu, nije valjda da je i ovdje zavladao feragosto :?: :?: :?:

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 02 kol 2011, 18:32

Ajme Bože, ovo je već zabrinjavajuće, pa di nam je urselinka, ko zna da se ženi nije što dogodilo, možda leži negdje a nemože se dić a nema nikoga upomoć, ako ju neko pozna nek ju zovne telefonom da se vidi zašto se ne javlja :shock: :? :?:

Odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.