Što ima novog u Drežnik Gradu

Aktualna događanja u našem kraju
Odgovori
branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Re: Što ima novog u Drežnik Gradu

Post Postao/la branko » 03 vel 2012, 18:50

Danas je umrla Mare Žanić (Zečeva) u 80. god. mama od Zlatka i Barice. Zadnjih par godina živjela kod udomitelja u Malom Vukoviću kod Slunja, sahrana je sutra u 15h na groblju u Drežniku.

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 22 vel 2012, 15:14

U Vagancu je u 85. god. umro Ante Nikolić, sahrana je danas u 15,30h ima živu ženu Katu (ljetos mu ja radio grob pa mi pričao da mu je žena jako bolesna pa da zato žuri napravit grob, ja se začudio da on ode a žena ostala i dalje :? :roll:
i djeca:Luce, Ruža, Marija i Ljubica i sinovi Nikola i Ljubiša
Marija udana u Drežnik za Ivu Žanića (Iva Žena :wink: )

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 01 ožu 2012, 20:28

Ljudi gdje je branko :?: :?: :?: :?:

Bolestan :?: :?: izgubio se u snjegu :?:

-ILI NA GODISNJEM ODMORU :?: :?: :?:

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 02 ožu 2012, 13:57

Ma tu sam, ulovila me proljetna fjaka pa mi se neda ništa, boli me noga u zadnje vrijeme a neda mi se na bolovanje pa onako radim na jednoj nozi a onda me boli ova druga pa baš nisam nešto od pisanja i razgovora. Danas svanuo jako lijep i topao dan pa sam jutros sabirao neke škare od voća 2 sata pa nisam našao nego sa drugima malo orezivao onako s većega voćke i to samo ono što mogu dokučit sa zemlje al evo prošla me volja a još malo pa moram na posao itd. Eto to ti je samnom :? :wink:

job
Pisaća mašina
Pisaća mašina

Post Postao/la job » 03 ožu 2012, 08:41

branko je napisao/la:Ma tu sam, ulovila me proljetna fjaka pa mi se neda ništa, boli me noga u zadnje vrijeme a neda mi se na bolovanje pa onako radim na jednoj nozi a onda me boli ova druga pa baš nisam nešto od pisanja i razgovora. Danas svanuo jako lijep i topao dan pa sam jutros sabirao neke škare od voća 2 sata pa nisam našao nego sa drugima malo orezivao onako s većega voćke i to samo ono što mogu dokučit sa zemlje al evo prošla me volja a još malo pa moram na posao itd. Eto to ti je samnom :? :wink:
:lol: :wink: Gute besserung,

Pozdrav

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 03 ožu 2012, 13:26

Ajd prevedi 8)

job
Pisaća mašina
Pisaća mašina

Post Postao/la job » 03 ožu 2012, 17:10

job je napisao/la:
branko je napisao/la:Ma tu sam, ulovila me proljetna fjaka pa mi se neda ništa, boli me noga u zadnje vrijeme a neda mi se na bolovanje pa onako radim na jednoj nozi a onda me boli ova druga pa baš nisam nešto od pisanja i razgovora. Danas svanuo jako lijep i topao dan pa sam jutros sabirao neke škare od voća 2 sata pa nisam našao nego sa drugima malo orezivao onako s većega voćke i to samo ono što mogu dokučit sa zemlje al evo prošla me volja a još malo pa moram na posao itd. Eto to ti je samnom :? :wink:
:lol: :wink: Gute besserung,

Pozdrav
Ajd prevedi

Gute=dobro besserung=poboljsanje :-- :--k

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 05 ožu 2012, 20:20

U Vagancu je umrla Mara Pecić rođ. 1943.g. žena pok. Ive i snaja Vlč. Mile Pecića župnika u Slunju. sahrana sutra u 16,30 u Vagancu.

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 05 ožu 2012, 20:23

U Karlovcu je u 83. god. umrla Angelina (Gina) Rupčić nakon kratke bolesti. Lani joj umro muž Jure (Juka) a sad evo ode i ona, bila žilava i vedra da bi čovjek pomislio da će dogurat do 100 al eto, shrvala ju smrt muža pa ode i ona za njim, sahrana sutra u 15h u Rakovici.

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 15 ožu 2012, 13:06

Jučer sam pročitao u Večernjem da se kani zatvoriti pošta u Drežniku (mislim još i u Rečici, Oštarijama i neznam gdje još).
Ta vjest me pogodila da čisto nemogu vjerovat da će se to dogodit.
Ostao sam potpuno zatečen tom vješću da neznam što radit i kome se obratit za pomoć, neznam dali u Općini o tome ko vodi računa al sam vidio da se u Rečici jako bune i skaču da sačuvaju Poštu kod njih a morat ću sutra otići i sam u Rakovicu ujutro da vidim dade li se što učinit sa političke strane :( :? :shock:

Sinisa
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la Sinisa » 15 ožu 2012, 16:05

Nakon Rakovicke bune imat cemo i dreznicku bunu.

Jurica
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Jurica » 15 ožu 2012, 18:13

Ne znam što si ostao zatečen, o tome se priča barem već pola godine ako ne i više. Tu je i članak

http://www.vecernji.hr/regije/kamo-ce-m ... nak-386955

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 15 ožu 2012, 20:51

branko je napisao/la:Jučer sam pročitao u Večernjem da se kani zatvoriti pošta u Drežniku (mislim još i u Rečici, Oštarijama i neznam gdje još).
Ta vjest me pogodila da čisto nemogu vjerovat da će se to dogodit.
Ostao sam potpuno zatečen tom vješću da neznam što radit i kome se obratit za pomoć, neznam dali u Općini o tome ko vodi računa al sam vidio da se u Rečici jako bune i skaču da sačuvaju Poštu kod njih a morat ću sutra otići i sam u Rakovicu ujutro da vidim dade li se što učinit sa političke strane :( :? :shock:
branco zelim wam svima uspjeh ali nema od toga nista. Za tako malo mjesto
ili mjesto sa malo Stanovnika nema Rentabiliteta. To je lukzuz. Mjesecna placa tog Postara i osobe koja radi u posti veci su izdaci nego sta vi svi skupa na mjesec platite svoje Racune. Ljudi nepisu pisma vec Telefoniraju
.
Hrvatska pošta nakon ukidanja ispostave planira dati nekom lokalnom gospodarskom subjektu franšizu, što znači da bi uz naknadu morali izdvojiti četiri sata dnevno za primanje i raznošenje pošte.
Ovako funktionira u Svicarskoj ai u Austriji i Njemackoj u malim mjestima.

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 16 ožu 2012, 10:17

Jučer je umro Petar Pemper (Pera Pilot) iz Lipovače r.1954.g. kako čujem - iznenada, danas će ga dopeljati a sprovod je (vjerovatno) sutra na geoblju u Drežniku

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 28 ožu 2012, 09:55

U Zagrebu je iznenada umro Tihomir Vuković 33g sin Milana i Josipke rođ. Vidoš (poznatija po tome što je uvijek slikala u crkvi prvu pričest, bermu...) sahrana je danas u 16h na groblju u Drežniku.

Odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.