Pa recimo da je bilo dobro. Primjetna je puno veća zainteresiranost ljudi iako se većina pitanja svodi na to "je li moje zemljište građevinsko". Ljudi sad i znaju što je prostorni plan i čemu služi, na samoj prezentaciji teško je steći uvid u cijeli plan jer je to preopširna materija da bi se mogla izložiti u sat dva vremena pa se prezentiraju samo općenite stvari i bit plana. Zato ga je bolje skinuti sa interneta pa pročitati kompletan tekstualni dio jer će se tek onda dobiti prava informacija o većini stvari.branko je napisao/la:Danas u 10h bit će u Drežniku u vatrogasnom domu javno izlaganje izmjena i dopuna prostornog plana Općine Rakovica, zbog važnosti bi bilo dobro da dođe što više ljudi a ne da poslije runjgaju kako se nešto radi a niko ništa nezna o tome, ja sam postavio obavjesti kod dućana i gostione pa su mogli pročitat a i reć onima koji nisu pročitali. Nadam se da će se ljudi odazvat u velikom broju. Juče je bilo predstavljanje u Rakovici, neznam kako je prošlo.![]()
Što ima novog u Drežnik Gradu
Re: Što ima novog u Drežnik Gradu
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

S koje adrese se može skinuti taj plan ?
http://opcina.rakovica.hr/dokumenti/ID_ ... ca_web.zip (98 MB)Stari G(r)ad je napisao/la:S koje adrese se može skinuti taj plan ?
Bio sam jučer u Općini da vidim prostorni plan u vezi pročistača otpadnih voda koji je bio planiran za gradit na Cebinom putu iznad Korane, i ostao sam zapanjan da su sad izmjenili lokaciju po ovom planu i kane gradit drugi pročistač u Čatrnji u Hodačkom selu, al to i nije ništa čudno nego sam ostao zapanjen koja je obmana u igri, naime na ovom planu ovdje na internetu uopće nije ucrtan nikakav pročistač, nigdje, niti u Drežniku niti u Čatrnji, nego kad sam ja onda zaključio po tome da se valjda odustalo od pročistača, Vesna mi je rekla da se ipak nije odustalo nego da u onom papirnatom djelu, dakle onaj službeni plan ipak nalaze 2 pročistača, i to jedan kako sam već spomenuo u Hodačkom selu (samo neznam di bi se ispustala ta pročišćena voda) koji bi služio za Selište, Čatrnju i planirane hotele na Šeregu i drugi bi se navodno gradio kod Stipićevog mlina neznam za koga.
Ja sam naravno iskoristio jedinu mogućnost koju sam mogao pa sam uložio u knjigu primjedbi ispred Mjesnog Odbora Drežnik zahtjev da se ne planira nikakva gradnja pročistača na potezu od Koranskog mosta u Selištu i mosta u Vagancu, al morat ću pod hitno sazvat sastanak da vidimo kako je moguće da tako važan objekat opet se gura onako na crno i skriva od javnosti pa kad opet dođe do prosvjeda i zabrana nek znaju da su na vrijeme upozoreni o tome.
Ja sam naravno iskoristio jedinu mogućnost koju sam mogao pa sam uložio u knjigu primjedbi ispred Mjesnog Odbora Drežnik zahtjev da se ne planira nikakva gradnja pročistača na potezu od Koranskog mosta u Selištu i mosta u Vagancu, al morat ću pod hitno sazvat sastanak da vidimo kako je moguće da tako važan objekat opet se gura onako na crno i skriva od javnosti pa kad opet dođe do prosvjeda i zabrana nek znaju da su na vrijeme upozoreni o tome.
Kao što ti kažeš, džaba slijepom pokazivat i gluhom govoriti. Ajd pogledaj karte infrastruktura - vodovod i odvodnja pa ćeš vidjeti da je je osim čatrnjske ucrtano još 5 mogućih lokacija (dvije u Grabovcu i dvije u Oštarskim Stanovima). Ova "kod Stipićevog mlina" je bliže Cvetićkom selu nego Stipićevom mlinu.branko je napisao/la:al morat ću pod hitno sazvat sastanak da vidimo kako je moguće da tako važan objekat opet se gura onako na crno i skriva od javnosti pa kad opet dođe do prosvjeda i zabrana nek znaju da su na vrijeme upozoreni o tome.
a kako ona juče to nije mogla nikako nać, ili je to danas dopunjeno kad istječe rok za primjedbe???
A majke ti mile, nevjerni Toma je za tebe bio mala beba, pa ne mogu se te stvari raditi samo tako i ubacivati tko što i kad hoće. Plan je na web stranicama općine već cca 20 dana i kako je izgledao onda izgleda i sada.branko je napisao/la:a kako ona juče to nije mogla nikako nać, ili je to danas dopunjeno kad istječe rok za primjedbe???
al aj mi reci kako ga ona (koja bi to trebala imat u malom prstu) nije mogla nać i još mi kaže doslovno: Hm, nema ga ovdje (gledala je tamo prema Čatrnji), čekaj da vidimo ovamo možda je tu, samo malo, čekaj, možda je na karti Sadilovca (naravno nije ga bilo ni tu pa mi je pokušalaobjasnit gdje je otprilike, ja sam tražio da vidim tiočno gdje je i pitao ju kako to da ga nema ucrtanog tu? neznam što mi je odgovorila) onda je uzela kartu otvorila ju i i pokazala mi uz riječi - evo tu je, vidiš, i pokazala na karti, ne na internetu nego na karti na stolu. Pitaj nju ako nije ovako bilo
branco sta ima novog

Pao snijeg, zatvaram financijsku konstrukciju da kupim odojka, brat mudruje i misli me preveslat al naučio sam lekciju iz prijašnjih godina pa mu ovaj put neće upalit. Niko ne umire već dugo. Vrlo je hladno i izgleda da će bit snijeg i za Božić, i tako, što ima kod vas

Kod nas dimljenje kobasica

a neki radi i ovo

a neki radi i ovo

Pazi kad udjemo u europu nece toga biti.Jurica je napisao/la:Kod nas dimljenje kobasica![]()
a neki radi i ovo
Ako uđemo, još treba referendum provesti.
Ajme Đuro, pa imat ćeš 300 kila do klanja

dobro izgleda, idobar TekSinisa je napisao/la:Pazi kad udjemo u europu nece toga biti.Jurica je napisao/la:Kod nas dimljenje kobasica![]()
a neki radi i ovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.