Najave i komentari raznih događanja
Re: Najave i komentari raznih događanja
a ovaj što je slikao vidi se u kakvom je izdanju bio, takav mu je i vid bio, a ova čista slika je moj uradak 
E branco "Kume" sada mi je sve jasno zato okrecu leda prema Oltarubranko je napisao/la:Eto kuma, sad vidiš kako to izgleda u Kršljanskoj Crkvi, ova prva slika gore slikana je sa tog kamiona, ja mislim da se slikar samo okrenuo, uslikao i opet nastavio pit, a ostalo prikazuje Milin kamion-gostionu, svirku...
E decki dobri steJurica je napisao/la:A na drugoj slici dijagonalno od onoga u plavoj košulji i ispred koga su tri boce pive je ovaj gore što piše ove sastavke
Sutra se u Hrvatskoj slavi Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, tim povodom danas je u prostorijama Vatrogasnog doma u Rakovici održana svečana sjednica. Na sjednici je bilo i dosta gostiju iz Županije, i susjednih i prijateljskih općina. Dodjeljena su i neka priznanja i nagrade za doprinos i razvoj Općine što će možda Jure napisat na drugom mjestu, ja sad i neznam ko je sve što dobio, znam da je Slavko Cindrić, ravnatelj škole, dobio nagradu ili zahvalnicu povodom odlaska u mirovinu. Poslije je bio domjenak u restoranu Plitvička Vrela, tamo je bilo veselo, svirali su dečki iz Sokol Benda iz Drežnika a bili su i članovi KUD-a Izvor pa je bilo i raspjevano i razigrano. Ovi stari prokušani političari prionuli su na ovale odmah po dolasku, nekoji nisu dočekali blagoslov vlč. Pecića pa su molili Očenaš sa pladnjom i viljuškom u ruci, naš Đuro se nije dao smesti, umudrio se pa jedno 5 puta navratio na oval, poslije to sve skupa kao pravi lokal patriota zalio Velebitskim pivom a ja sam tukao po Ožujskoj 
Ti si bio na fešti, a ne znaš ni kojim povodom. To je bila svečana sjednica i domjenak za DAN OPĆINE RAKOVICA. Alo majstore...naškodila ti žuja, jel smijem staviti slike
?
ne palentaj, kod mene na pozivu piše: Povodom Dana općineRakovica i Dana Domovinske zahvalnosti...
a koliko znam da se ovaj praznik zove Dan pobjede i domovinske zahvalnosti
kojeg vraga imaš stavljat, ako imaš koje di su slavljenici i palivatra, stavi
a koliko znam da se ovaj praznik zove Dan pobjede i domovinske zahvalnosti
kojeg vraga imaš stavljat, ako imaš koje di su slavljenici i palivatra, stavi
Imam samo one gdje si ti 
uh pa zar sam ja tako važan, a što je sa ostalima, di su slavljenici, čestitari, velečasni...

Bit će na naslovnicibranko je napisao/la:uh pa zar sam ja tako važan, a što je sa ostalima, di su slavljenici, čestitari, velečasni...![]()
stavi onu di Drežničani pjevaju "Rakovica uvjek..."

Opet ti sa tim glupostimabranko je napisao/la:stavi onu di Drežničani pjevaju "Rakovica uvjek..."![]()
ajme, pa vidio sam da si snimao a mislim da smo ju dobro otpjevali, zar tebi ta pjesma nije dobra 
Omjer - 12 -10 u korist Drežnika, al pjesma je jako lijepa i trebao bi ju svaki Rakovčan napamet znati i pjevat, makar i mrmljat 
jurice hvala za Slike na Naslovnici

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.