Što ima novog u Drežnik Gradu

Aktualna događanja u našem kraju
Odgovori
branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Re: Što ima novog u Drežnik Gradu

Post Postao/la branko » 01 tra 2011, 09:31

Danas sam dobio obavjest iz općine Rakovica da će se tokom dana djeliti razne sadnice voćkica iz donacije, sadnice su naravno besplatne! pa pozivaju mještane da to preuzmu danas da ne ostaje preko vikenda, sadnica ima dosta za sve, ima čak i Japanskih trešanja i egzotičnih ruža pa će to dobro doći za uljepšavanje okoliša u predstojećoj turističkoj sezoni. Javite se samo gospodinu Jurici Cindrić :lol:
PS. Hvala Bogu da bar nešto pametno dobijemo od općine :wink:
PPS. Pozivam one koji ovo pročitaju da nebudu sebični pa neka obavjeste i one koji neznaju :wink:

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 01 tra 2011, 11:12

branko je napisao/la:Danas sam dobio obavjest iz općine Rakovica da će se tokom dana djeliti razne sadnice voćkica iz donacije, sadnice su naravno besplatne! pa pozivaju mještane da to preuzmu danas da ne ostaje preko vikenda, sadnica ima dosta za sve, ima čak i Japanskih trešanja i egzotičnih ruža pa će to dobro doći za uljepšavanje okoliša u predstojećoj turističkoj sezoni. Javite se samo gospodinu Jurici Cindrić :lol:
PS. Hvala Bogu da bar nešto pametno dobijemo od općine :wink:
PPS. Pozivam one koji ovo pročitaju da nebudu sebični pa neka obavjeste i one koji neznaju :wink:
Sadite ljudi,,i ja bih da sam tamo,,to je gušt,,imati svoje voćke!
Nego ,,Brankec,jeli Mića Cindrić još živ?
Što je sa kućom Franje Tičara,jeli ono prodano?
Jeli Nika Kaćun tamo?Na svome!
Vinko,,Tišljar,,jel živ ili si mu ti :
"kad ti grobar preko riti, zadnju grudu zemlje hiti
nebuš više cugal alkohol"
Ako hoćeš vesel bit moraš rujno vino pit
vodu čuvat pak za noge prat

Hej haj, veseljaci smo mi,
i takve klape klape još na svetu ni
kud idemo tu pjevamo i cijeli svijet zabavljamo

Veseljak kad vodu pije cijeli svjet se njemu smije
zato mora piti alkohol

Kad se najdeš pri pijači gdje te žena nemre naći
iskoristi svaki onaj čas

Kad ti grobar preko peta sa lopatom zaklepeta
nebuš više cugal alkohol

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 01 tra 2011, 13:11

E palivatro nemam ti vremena sad odgovarat imam puno posla, sadim ove voćke što sam dobio, dosta ljudi je već podiglo a dosta još ima pa će valjda dobiti i drugi, meni su dali par komada više al imam ja kud s njima :D

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 01 tra 2011, 13:33

branko je napisao/la:E palivatro nemam ti vremena sad odgovarat imam puno posla, sadim ove voćke što sam dobio, dosta ljudi je već podiglo a dosta još ima pa će valjda dobiti i drugi, meni su dali par komada više al imam ja kud s njima :D
Samo sadi rođo,,,
I nauči cjepiti voćke!
Tako od jedne možeš dobiti 100!
Ja u Kostreni,,,cjepio tri višnje i tri trešnje,,sve se primilo,,osim jedne višnje i jedne trešnje!
Baš zanimljivo!

Jurica
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Jurica » 01 tra 2011, 15:15

branko je napisao/la:E palivatro nemam ti vremena sad odgovarat imam puno posla, sadim ove voćke što sam dobio, dosta ljudi je već podiglo a dosta još ima pa će valjda dobiti i drugi, meni su dali par komada više al imam ja kud s njima :D
E zato što je tebe zapalo više nego što treba jer si bio prvi mene nije zapalo ništa pa je red da koju voćku i meni ostaviš. Kad je mukte ljudi odmah navale, brzo se to pročuje, valjda svi čitaju forum.

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 01 tra 2011, 16:32

Jurica je napisao/la:
E zato što je tebe zapalo više nego što treba jer si bio prvi mene nije zapalo ništa pa je red da koju voćku i meni ostaviš. Kad je mukte ljudi odmah navale, brzo se to pročuje, valjda svi čitaju forum.
Uzmi grančice od Branka dogodine pa cijepi!
Može na grančicu i na pup!
Lahko je!

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 01 tra 2011, 20:02

uh al sam se umorio, danas cjeli dan sadio te voćke, a uspio i krumpir posadit. Azašto bi kalemio kad se djeli i džabe, kalemio sam i ja jednom, zakalemio 2 kruške i sve se primile osim jedne :)

lipovcan
Pisac meraklija
Pisac meraklija
Kontakt:

Post Postao/la lipovcan » 02 tra 2011, 00:50

Dal ima sljiva za saditi? Dobra je za "raspolozenje"! :--har :--H
Kad umrem idem u pakao!!!
U Lipovaci sam vec bio!!!

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 02 tra 2011, 09:45

juče je u općini bilo džabe svega,ko je jamio jamio je, danas se može dobit kod ovih koji su vozili pune gepeke, a rakovčanke su vukle u kolicima, bilo ih je koje su se vraćale nekoliko puta i to pomagale jedna drugoj, ja se križaa, bože mi prosti pa neće valjda ložit peć s njima, al nek im bude, znaš kake su žene kad je u pitanju džabe, (još rakovčanke :mrgreen: ), i tako fala Bogu prošlo je i to, danas ćemo malo odmarat :wink:

Sinisa
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la Sinisa » 02 tra 2011, 13:50

Eh da sam znao i ja bih koju sadnicu stavio u gepek.

Jurica
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Jurica » 02 tra 2011, 20:19

:--sm :--sm :--sm :--sm :--sm :--sm :--sm :--sm :--sm :--sm :--sm
:--sm Bila je ovo dobra prvoaprilska šala, ništa se nije djelilo niti sadilo :--sm
:--bg :--bg :--bg :--bg :--bg :--bg :--bg :--bg :--bg :--bg :--bg :--bg :--bg

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 02 tra 2011, 21:26

branko je napisao/la:juče je u općini bilo džabe svega,ko je jamio jamio je, danas se može dobit kod ovih koji su vozili pune gepeke, a rakovčanke su vukle u kolicima, bilo ih je koje su se vraćale nekoliko puta i to pomagale jedna drugoj, ja se križaa, bože mi prosti pa neće valjda ložit peć s njima, al nek im bude, znaš kake su žene kad je u pitanju džabe, (još rakovčanke :mrgreen: ), i tako fala Bogu prošlo je i to, danas ćemo malo odmarat :wink:

Eh branco ti si zaista veliki Plus za ovaj Forum.
Tako se lijepo moze nasmijat :--sm

ryan
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ryan » 03 tra 2011, 20:09

prvoaprilska šala je bila genijala...sad pročitah :--bg Šteta što taj dan nije trajao duže da se glas o besplatnim voćkama rasplamsa :--bg

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 04 tra 2011, 08:52

lipovcan je napisao/la:Dal ima sljiva za saditi? Dobra je za "raspolozenje"! :--har :--H
Džaba vam novci,moji sinovci:
http://www.youtube.com/watch?v=jbmfDMQqGPo
Treba ić u kockare,,hebo šljive i šljivovicu!

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 09 tra 2011, 20:30

Sinoć je bila velika akcija u cjeloj Hrvatskoj palile su se svijeće u prozorima, nisam baš skužio najbolje zašto, al činimi se za Hrvatsku :shock: , trebalo je postit i molit za izlazak iz krize :!: :!: :!: , i valjda za pravednu presudu Gotovini u Hagu, velečasni je toliko toga namlio na kraju mise da nisam ništa skužio nego samo da u petak upalimo sviće u prozorima, ja sam upalio na oba prozora do ceste po jednu, onda je mama stavila još jednu blagoslovljenu pored one u kuhinji pa su bile 3, meni je onda palo na um da neće valjda 3 sviće gorit, još će mi koji vrag razbit prozor, pa sam jednu ugasio, mama je uzela krunicu i molila je i usput gledala "najbolje godine" na NOVOJ, kad sam oko ponoći pošao ugasit vidim da opet gore 3, mama mislila da je propuh ugasio onu jednu pa je opet upalila, sva sreća da je snaša gore upalila na balkonu pa je bilo valjda svega skupa 5 8) 8) 8)

Odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.