PS. Hvala Bogu da bar nešto pametno dobijemo od općine
PPS. Pozivam one koji ovo pročitaju da nebudu sebični pa neka obavjeste i one koji neznaju
Sadite ljudi,,i ja bih da sam tamo,,to je gušt,,imati svoje voćke!branko je napisao/la:Danas sam dobio obavjest iz općine Rakovica da će se tokom dana djeliti razne sadnice voćkica iz donacije, sadnice su naravno besplatne! pa pozivaju mještane da to preuzmu danas da ne ostaje preko vikenda, sadnica ima dosta za sve, ima čak i Japanskih trešanja i egzotičnih ruža pa će to dobro doći za uljepšavanje okoliša u predstojećoj turističkoj sezoni. Javite se samo gospodinu Jurici Cindrić![]()
PS. Hvala Bogu da bar nešto pametno dobijemo od općine![]()
PPS. Pozivam one koji ovo pročitaju da nebudu sebični pa neka obavjeste i one koji neznaju
Samo sadi rođo,,,branko je napisao/la:E palivatro nemam ti vremena sad odgovarat imam puno posla, sadim ove voćke što sam dobio, dosta ljudi je već podiglo a dosta još ima pa će valjda dobiti i drugi, meni su dali par komada više al imam ja kud s njima
E zato što je tebe zapalo više nego što treba jer si bio prvi mene nije zapalo ništa pa je red da koju voćku i meni ostaviš. Kad je mukte ljudi odmah navale, brzo se to pročuje, valjda svi čitaju forum.branko je napisao/la:E palivatro nemam ti vremena sad odgovarat imam puno posla, sadim ove voćke što sam dobio, dosta ljudi je već podiglo a dosta još ima pa će valjda dobiti i drugi, meni su dali par komada više al imam ja kud s njima
Uzmi grančice od Branka dogodine pa cijepi!Jurica je napisao/la:E zato što je tebe zapalo više nego što treba jer si bio prvi mene nije zapalo ništa pa je red da koju voćku i meni ostaviš. Kad je mukte ljudi odmah navale, brzo se to pročuje, valjda svi čitaju forum.branko je napisao/la:E palivatro nemam ti vremena sad odgovarat imam puno posla, sadim ove voćke što sam dobio, dosta ljudi je već podiglo a dosta još ima pa će valjda dobiti i drugi, meni su dali par komada više al imam ja kud s njima

branko je napisao/la:juče je u općini bilo džabe svega,ko je jamio jamio je, danas se može dobit kod ovih koji su vozili pune gepeke, a rakovčanke su vukle u kolicima, bilo ih je koje su se vraćale nekoliko puta i to pomagale jedna drugoj, ja se križaa, bože mi prosti pa neće valjda ložit peć s njima, al nek im bude, znaš kake su žene kad je u pitanju džabe, (još rakovčanke), i tako fala Bogu prošlo je i to, danas ćemo malo odmarat
Džaba vam novci,moji sinovci:lipovcan je napisao/la:Dal ima sljiva za saditi? Dobra je za "raspolozenje"!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.