Kaladont
Re: Kaladont
androgEN
muški spolni hormon (androgen, od grč. riječi andros što znači muškarac ), koji u manjoj mjeri imaju i žene.
muški spolni hormon (androgen, od grč. riječi andros što znači muškarac ), koji u manjoj mjeri imaju i žene.
amozitET
noGA
a što je to AMOZITET, da nisi možda mislila na ANIMOZITET pa si se malo prevarilaursel je napisao/la:amozitET
Amozitet =nekakva netrpeljivost , odbojnost, mrznja, ...branko je napisao/la:a što je to AMOZITET, da nisi možda mislila na ANIMOZITET pa si se malo prevarilaursel je napisao/la:amozitET![]()
![]()
upotrebljava se cesto kad nesto opisujes ,
Bok branco vidim prezivio si snijeg......
Ma Bog s tobom kuma pa to je onda ANIMOZITET a ne AMOZITET, ajd pročitaj još jednom (proslovkaj) kako sam napisao A N I M O Z I T E T 
A preživio sam, moš mislit juče ujutro kad sam otvorio prozor i gurnem jedno 20 cm snijega žaluzinom, a još naveče nisam htio auto zapeljat u garažu (ma vraga garažu, kotlovnicu) sve si mislim vedro je pa ujutro mogu samo upalit auto i kreni, a kad sam vidio onoliki snig smrklo mi se, uh da znaš kako sam ružno opsovao, kad je toliki napadao, i umjesto kave morao sam metlu u ruke i čistit snijeg da mogu do ceste i na posao, al već od Slunja bilo je puno bolje tako da nisam zakasnio na posao a sinoć sam prenoćio kod sestre u Karlovcu tako da su moji sami okidali prtinu bez mene, sutra ću morat proširit da se mogu okrenut autom kad izlazim van
branko je napisao/la:A preživio sam, moš mislit juče ujutro kad sam otvorio prozor i gurnem jedno 20 cm snijega žaluzinom, a još naveče nisam htio auto zapeljat u garažu (ma vraga garažu, kotlovnicu) sve si mislim vedro je pa ujutro mogu samo upalit auto i kreni, a kad sam vidio onoliki snig smrklo mi se, uh da znaš kako sam ružno opsovao, kad je toliki napadao, i umjesto kave morao sam metlu u ruke i čistit snijeg da mogu do ceste i na posao, al već od Slunja bilo je puno bolje tako da nisam zakasnio na posao a sinoć sam prenoćio kod sestre u Karlovcu tako da su moji sami okidali prtinu bez mene, sutra ću morat proširit da se mogu okrenut autom kad izlazim van
Amozitet izmedju Zagrebcana o pridoslica koji se neprilagode......
"nemogućnost da se radi nešto pametnije pa se eto stvara taj amozitet između starosjedioca i došljaka... A naravno ... blablaaaaa
"nemogućnost da se radi nešto pametnije pa se eto stvara taj amozitet između starosjedioca i došljaka... A naravno ... blablaaaaa
galaMAJurica je napisao/la:noGA
To je onda ANIMOZTET no dobro, da sam sitničav sad bi tražio da se vratimo tamo na ono prije tvog AMOZITETA al ajd nek ti bude, da ne kažeš da imam nešto protiv tebe
mandaLO
mandaLO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.