alAT
Kaladont
Re: Kaladont
uh, da, stvarno se bolje maknut odavde kad se peče rakija, to me već nekoliko puta koštalo 
alAT
alAT
atmosfeRAursel je napisao/la:zderAT( nemoj me zd....)
razUM - zbilja je potreban RAZUM - urselinko nemoj se rugat ništa, znaš ti kako to ide u našem kraju 
znam znam , samo se pitam kako vec mjesecu Srpnju Pecete Rakijubranko je napisao/la:razUM - zbilja je potreban RAZUM - urselinko nemoj se rugat ništa, znaš ti kako to ide u našem kraju
Znaci nema nista za Zeti
jastrEB( to nije ime to su neki HR.Oficiribranko je napisao/la:ćeliJA
ma to su one prskulje, dorgulje, Bosanci kažu ZERDALIJE, one zore početkom srpnja, zavisi kako koja vrsta, ja imam neke plave, dozore sve jednako i u jedan dan stavili najlone, ja zdrmao i nabrali 4 kotla sa jednog stabla, i još dolje u nekoj šikari preko ceste očistio ispod jedne velike isto plava, al ta zori onako na rate, rekli bi serka po malo, tu sam nabrao 2 kotla i jedna baba mi dala da poberem kod nje, isto dobra, ja zdrmao ono palo sve, a moj susjed ima neku žutu, sutra idem kod njega peć, on ima ove godine sa jednog stabla oko 12 kotlova rakije, da ne povjeruješ, imaš 1 stablo i netreba ti više niš ha ha ha 
najAM
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

ameBA
bankrOT
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Kaladont
otrOV
ovaKO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.